An industrial feel to contrast the stores high end furnishings, polished concrete floors and blacked out ceiling space including a feature of timber.

 

Mackenzie and Willis is a 4th generation family owned and operated store headquartered in Christchurch with 6 locations throughout the South Island

The Collaborative Group were recommended to M&W to do the fitout of their first North Island store based in the retail hub of Thordon Quay in Wellington.

From initial discussions through to completion our team worked closely with M&W management and staff to ensure we meet all of their needs including changes along the way. With a short program time and Christmas trading looming we are proud to say we meet all expectations, deadlines and budgets.

The brief was to create an industrial feel to contrast the high end furnishings that M&W sell, with polished concrete floors and blacked out ceiling space including a feature of timber the show room looks outstanding and was exactly what or client was hoping to achieve

 

We look forward to collaborating with Bill and his team on future stores, watch this space ….

 

"I would certainly use and recommend them again"

Bill Wilis - McKenzie & Willis